Paholaisen hillo
Paholaisen hilloa vhh-versiona
400g kuorittuja luomutomaatteja tomaattimehussa
2 pientä tai 1 iso paprika
6 valkosipulin kynttä
4 punaista chiliä
rosmariinin oksan lehdet
2 timjamin vartta
1 dl erytritolisokeria
3 rkl väkiviinaetikkaa
3 liivatelehteä
Paloittele tomaatit, paprikat, valkosipulinkynnet ja chilit ja laita ne kattilaan. Lisää kattilaan mausteet, erytritoli, ja väkiviinaetikka. Keitä kattilassa keskilämmöllä noin 30 minuuttia miedosti poreillen. Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan pariksi minuutiksi. Ota hillo pois liedeltä ja lisää liivatteet hilloon sulamaan. Jäähdytä ennen purkittamista huoneenlämmössä ja siirrä jääkaappiin jähmettymään.
Paloittele tomaatit, paprikat, valkosipulinkynnet ja chilit ja laita ne kattilaan. Lisää kattilaan mausteet, erytritoli, ja väkiviinaetikka. Keitä kattilassa keskilämmöllä noin 30 minuuttia miedosti poreillen. Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan pariksi minuutiksi. Ota hillo pois liedeltä ja lisää liivatteet hilloon sulamaan. Jäähdytä ennen purkittamista huoneenlämmössä ja siirrä jääkaappiin jähmettymään.
Paholaisen hillo maistuu esimerkiksi itsetehdyn kebabin sekä coleslawn kanssa lisäkkeenä tuomassa suloisen makeaa tulisuutta annokseen. |
Kommentit
Lähetä kommentti