Porsaan ulkofile palapaistia kerma-pippuri-kanttarellikastikkeessa
Porsaan ulkofile palapaistia kerma-pippuri-kanttarellikastikkeessa
700g porsaan ulkofilettä
1 iso sipuli
4 dl kuohukermaa
1 fond du chef lihaliemi
200g kokonaisia, siistittyjä kanttarellejä
100g philadelphia juustoa (tai kokonainen mustapekkajuusto)
2 rkl pippuriseosta
1 tl suolaa
n.1dl vettä
koristeluun ruohosipulia tai persiljaa
Leikkaa possu kuutioiksi ja silppua sipuli. Paista lihat pannulla kahdessa erässä niin, että niihin tulee hieman paistopintaa. Kuullota sipulit ja lisää pataan. Kiehuta kuumalla pannulla osaa kermasta ja lisää siihen fond du chef sekä tuorejuusto sulamaan. Kumoa hieman kiehunut kastike lihojen päälle pataan. Puhdista pannu tilkalla vettä ja kaada sekin pataan sekä loput kermat. Mausta suolalla ja reilulla määrällä pippuriseosta (Jos käytit mustapekkajuustoa, ei pippuria kannata lisätä.) Laita uuniin 200 asteeseen ja kypsennä 3 tuntia. Kypsennyksen aikana sekoita puolessa välissä kerran. Tarjoile vaikkapa kukkakaalimuusin kanssa.
Oi kuullostaapa maukkaalta. :)
VastaaPoista200 asteisessa uunissa 3 h, palaa kaikki pohjaan
VastaaPoistaHei, onko tuo 200 asteinen uuni ja 3 tuntia oikein ajattelin vain tuota vesi määrää ym.?
VastaaPoistaMissä välissä kanttarellit lisätään?
VastaaPoista