Kesäkurpitsapasta bolognesekastikkeella
Bolognesekastike
400g jauhelihaa
1 iso sipuli
4 valkosipulinkynttä
500g (luomu)tomaattimurskaa
2 rkl tomaattisosetta
2dl vettä
2dl vettä
mustaapippuria
suolaa
basilikaa tai yrttiseosta
(chiliä)
Tarjoiluun: parmesan juustoa ja basilikaa
Silppua sipulit ja valkosipulin kynsi. Kuullota pannussa ja ota syrjään. Paista jauheliha pannulla kypsäksi ja lisää sipuli joukkoon. Kaada joukkoon tomaattimurska, -sose ja vesi sekä mausteet. Anna kiehua pienellä lämmöllä ainakin 15 minuuttia. Sekoita välillä.
Tarjoiluun: parmesan juustoa ja basilikaa
Silppua sipulit ja valkosipulin kynsi. Kuullota pannussa ja ota syrjään. Paista jauheliha pannulla kypsäksi ja lisää sipuli joukkoon. Kaada joukkoon tomaattimurska, -sose ja vesi sekä mausteet. Anna kiehua pienellä lämmöllä ainakin 15 minuuttia. Sekoita välillä.
Kesäkurpitsapasta
Yhdestä kesäkurpitsasta tulee kaksi annosta pastaa.
Pese kesäkurpitsa hyvin ja leikkaa siitä juustohöylällä ohuita pitkiä levyjä. Leikkaa levyistä pitkiä ohuita nauhoja. Laita suolalla maustettu vesi kiuhumaan kattilaan ja kun vesi kiehuu laita kesäkurpitsasuikaleet kiehuvaan veteen kahdeksi minuutiksi. Kaada lävikköön ja huuhtele kylmällä vedellä, jotta kypsyminen loppuu, eikä "pastasta" tule liian lötköä.
Kommentit
Lähetä kommentti