Päärynäinen tarte de tatin piirakka
Päärynäinen tarte de tatin tyyppinen piirakka
Pohja:
100g pehmeää voita
1dl erytritolia
2,5dl mantelijauhoa
1 rkl vehnäjauhoja
1tl leivinjauhetta
2 munaa
Vatkaa pehmeä voi ja erytritol hyvin. Lisää munat yksitellen ja vatkaa. Lisää jauhot ja vatkaa. Painele taikina varovasti vuokaan ja nosta taikina reunoille. Aito tarte de tatin tehtäisiin voitaikinapohjalla.
Täyte:
100g voita
1 dl erytritolia
kanelia
kardemummaa
3 päärynää
Siisti päärynät ja paloittele ne. Laita voi ja erytritoli kattilaan ja sulata ja anna hieman karamellisoitua. Lisää hieman kanelia ja kardemummaa mausteeksi sekä halutessasi esim. brandyä tai madeiraa pari ruokalusikallista. Paista uunissa 200 asteessa 35-40 minuuttia.
Täyte:
100g voita
1 dl erytritolia
kanelia
kardemummaa
3 päärynää
Siisti päärynät ja paloittele ne. Laita voi ja erytritoli kattilaan ja sulata ja anna hieman karamellisoitua. Lisää hieman kanelia ja kardemummaa mausteeksi sekä halutessasi esim. brandyä tai madeiraa pari ruokalusikallista. Paista uunissa 200 asteessa 35-40 minuuttia.
Kommentit
Lähetä kommentti