Savuporo-kanttarelli piirakka
Savuporo-kanttarelli piirakka
Pohja:
3dl mantelijauhoa
2dl juustoraastetta
1 tl leivinjauhetta
1 kananmuna
2 rkl maitoa
Sekoita pohjan ainekset keskenään tasaiseksi taikinamassaksi ja levitä piirakka vuoan pohjalle. Esipaista piirakkapohjaa 200 asteessa noin 10 minuuttia.
Täyte:
kourallinen kanttarelleja pilkottuna
1 pussi lapin lihan savupororouhetta
1 sipuli silputtuna
1 pkt viherpippuri koskenlaskijajuusto
3 kananmunaa
2dl kerma
1 creme fraiche
Levitä esipaistetulle pohjalle, pilkotut kanttarellit, silputtu sipuli, viherpippuri koskenlaskijajuusto kuutiot. Sekoita keskenään kipossa kananmunat, kerma sekä creme fraiche ja kaada täytteiden päälle piirakkavuokaan. Paista uunissa 200 asteessa noin 35-45minuuttia, kunnes piirakka on hyytynyt ja saanut hiukan väriä.
Kommentit
Lähetä kommentti