Runebergin vhh-tortut
Vaikka Runebergin päivä meni jo. Tässä vähähiilihydraattisten torttujen resepti. Tuleehan se ensi vuonna taas! :D
Runebergin tortut
Pohja:
200g voita
2dl erytritolia
3,5dl mantelijauhoa
0,5dl manteli ja/ tai hasselpähkinärouhetta
2 tl kardemummaa
2tl kanelia
2 tippaa karvasmantelia
2dl ranskankermaa
0,5dl manteli ja/ tai hasselpähkinärouhetta
2 tl kardemummaa
2tl kanelia
2 tippaa karvasmantelia
2dl ranskankermaa
Paistetaan n. 20 min / 200 astetta
Hillo:
200g pakastevadelmia
2 rkl vettä
0,5-1dl erytritolia
2 liivatelehteä + 2rkl vettä
Kiehauta vadelmat ja vesi kattilassa kuumaksi niin, että sulavat ja pehmenevät. Paseeraa siivilän läpi ja anna hetki jäähtyä lisää. Normaali käsittely liivatelehdille eli ensin kylmän ja sitten kuumaan nesteeseen. Ohuena nauhana kunnolla vatkaten sekaan. Sit vaan odotellaan, että hillo sakenee.
Valkoinen kuorrute:
200g philadephia tyyppistä tuorejuustoa
+ 0,5-1 dl erytritholia
Sekoitetaan ja viimeistellään kuorrutteella tortut.
Kommentit
Lähetä kommentti