Harissa maustetut porsaan ulkofilepihvit
Harissa on tunisialainen erittäin tulinen maustetahna, jota voi valmistaa itse tai ostaa valmiina maustetahnana Porissa ainakin Prismasta, Citymarketista tai Sokos Herkusta. Jossu tutustui Harissa maustetahnaan ystävänsä Amiran kautta, joka kokkasi kasvisruokaa hänelle vuosia, vuosia sitten.
Harissa maustetut porsaan ulkofilepihvit
700g porsaan ulkofilettä leikattuna sentin paksuisiksi siivuiksi
suolaa
mustapippuria
harissa maustetahnaa
oliiviöljyä
Leikkaa porsaan ulkofile sentin paksuisiksi viipaleiksi . Mausta pihvit kauttaaltaan suolalla, mustapippurilla, oliiviöljyllä sekä harissa maustetahnalla. Muista, että harissa on erittäin tulista, joten laita sitä vain 1-2 ruokalusikalista, jos olet epävarma. Kokeilemalla löydät oman määräsi. Paista uunissa 200 asteessa noin 1h 30 minuuttia.
Leikkaa porsaan ulkofile sentin paksuisiksi viipaleiksi . Mausta pihvit kauttaaltaan suolalla, mustapippurilla, oliiviöljyllä sekä harissa maustetahnalla. Muista, että harissa on erittäin tulista, joten laita sitä vain 1-2 ruokalusikalista, jos olet epävarma. Kokeilemalla löydät oman määräsi. Paista uunissa 200 asteessa noin 1h 30 minuuttia.
Kommentit
Lähetä kommentti