Kylmä avocado-katkarapukeitto
Kylmä avocado-katkarapukeitto
3 avocadoa
1 sitruuna
2 dl vettä
1 fond du chef kanaliemi
2 dl kuohukermaa
ripaus valkopippuria
ripaus currymaustetta
katkarapuja
ruohosipulia tai persiljaa koristeluun
Irrota avocadojen hedelmäliha ja laita se blenderiin. Purista päälle sitruunasta mehua, jotta avocado ei tummu. Laita kaikki aineet blenderiin, lukuunottamatta katkarapuja sekä koristeeksi tarkoitettuja yrttejä. Aja blenderillä tasaiseksi n. 20 -30 sekuntia. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa mausteita. Laita jääkaappiin tasaantumaan parin tunnin ajaksi ennen tarjoilua. Ennen tarjoilua koristele katkaravuilla sekä yrteillä.
Näitä kylmiä keittoja pitäisikin taas alkaa arvostamaan enemmän kun lämpimät kelit iskevät päälle (iskeväthän??). Kiitos reseptin jakamisesta, avokado+katkarapu = :)
VastaaPoista