Murusen raparperi-omena paistos
Murusen raparperi-omena paistos
raparperin varsia
2 - 4 luomuomenaa
0,5dl erytritolia
1 rkl vaniljaerytritolia
2 tl kanelia
(1 rkl perunajauhoja)
Siisti raparperin varret ja tarvittaessa kuori ne. Leikkaa varret 1-2cm kokoisiksi paloiksi. Pese omenat hyvin ja leikkaa raparperien kanssa samankokoisiksi kuutioiksi. Lisää erytritolit ja vaniljan makua, kanelia sekä halutessasi ruokalusikallinen perunajauhoja sitomaan raperperin ja omenan kosteutta. Laita uuniin 20 minuutiksi 200 asteeseen. Valmista sillä aikaa keksitaikina murukuorta varten.
Keksinmurukansi on muodostettu paistokseen sitruunaisten mantelikeksien reseptillä, mutta jättämällä sitruunamehu sekä sitruunankuoriraaste pois taikinamassasta tällä kertaa.
Paista keksinmurutaikinakannen kanssa vielä 15-20 minuuttia, kunnes muruset saavat hieman väriä pintaansa.
Kommentit
Lähetä kommentti