Täytetyt letut

 
 

Täytetyt letut


Letut: 
Valmista Lätsän letut ohjeen mukaisesti. Ohjeeseen pääset linkin kautta.
HUOM! Jätä lettuista vaniljanmaku pois!!

 
Täyte:
400g jauhelihaa
1 pkt pekonia
2 sipulia
suolaa
mustapippuria
250g tuorejuustoa, tuorejuustokiekkoja, joka on päällystetty paprika silpulla esim. lidl. Myös muu haluamasi tuorejuusto tai sulatejuusto käy. Kannattaa kokeilla rohkeasti eri makuja!
100g punaleima emmental juusto raastetta


Paista pekoni rapeaksi pannulla ja jätä pekonin rasva pannuun. Leikkaa pekoni pieneksi silpuksi. Leikkaa sipuli silpuksi ja kuullota se pekonin rasvassa pannulla. Lisää jauheliha pannulle ja paista se kypsäksi. Lisää pekonin palaset sekä tuorejuustokiekot. Sekoita ja anna juuston sulaa hieman. Täytä letut ja rullaa ne uunikuppiin. Ripottele päälle reilu kerros juustoraastetta ja paista uunissa 225 asteessa (grillivastuksen alla), kunnes juusto on rapeutunut ja saanut hieman väriä, noin 15-20 minuuttia. 


Kommentit

Suositut tekstit