Uuniomenat



 

 Uuniomenat

 
luomuomenoita
Philadelphia tai mascarponejuustoa
kanelia
vaniljaerytritolia
hasselpähkinärouhetta
mantelilastuja
voita
 
 Pese omenat hyvin ja poista omena poralla kota ja siemenet. Täytä omenoiden keskusta sormin, aloittaen pienellä nokareella juustoa, sen jälkeen lisää hasselpähkinärouhetta ja ripottele kanelia sekä vaniljaerytritolia omenan sisälle. Lisää kerroksia pari tai kolme kunnes omenan keskiö on täynnä. Täytä näin loputkin omenat. Laita omenan uunikuppiin ja niiden päälle mantelilastuja ja hasselpähkinärouhetta ja vaniljaerytritolia sekä ohuet siivut voista. Paita uunissa 200 asteessa noin 30 - 45 minuuttia omenoiden koosta riippuen.
 
 
 
 
 

Kommentit

Suositut tekstit