Omena-suklaapisara-piirakka





Omenapiirakka

 
 
100g pehmeää voita
1dl erytritolia
2,5dl mantelijauhoa
1 rkl vehnäjauhoja
1tl leivinjauhetta
2 munaa
1 tl kardemummaa
 
3 luomu omenaa
kanelia
ripaus vaniljaerytritolia
2 palaa 86% suklaata
 

Vatkaa pehmeä voi ja erytritol hyvin. Lisää munat yksitellen ja vatkaa. Lisää jauhot ja vatkaa. Painele taikina varovasti vuokaan ja nosta taikina reunoille. Kuori ja paloittele omenat lohkoiksi. Asettele vuokaan taikinan päälle. Ripottele omenalohkojen päälle hieman kanelia ja vaniljaerytritolia. Paista 200 asteessa n. 35-40 minuuttia. Kun otat piirakan uunista tee kuuman piirakan päälle suklaasta lastuja veitsellä. Suklaa sulaa ja muodostaa pisaroita. Halutessasi voit jättää suklaan pois ja saat näin ollen ihan perinteistä omenapiirakkaa.

Kommentit

Suositut tekstit