Pannacotta mangokastikkeella



 

Pannacotta mangokastikkeella

 
4dl kuohukermaa
1dl luomu täysmaitoa
4 liivatelehteä
0,5dl erytritolia
1 vaniljatanko
 
1 kypsä mango
suklaalastuja koristeeksi
 
 
Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Kaada kermat ja maito sekä erytritoli kattilaan. Halkaise vaniljatanko, kaavi siemenet veitsen kärjellä ja laita ne nesteeseen. Ja laita myös kokonaiset tangot mukaan kermamaitoseokseen. Keitä miedolla lämmöllä, lähes kokoajan sekoittaen, kunnes seos alkaa kiehumaan. Ota pois levyltä. Purista liivatteista ylimääräinen vesi pois ja sekoita kermamaitoseokseen. Kaada jälkiruoka kulhoihin ja laita jääkaappiin hyytymään.
 
Kuori ja paloittele kypsä mango. Laita hedelmäliha kuppiin ja tee siitä tehosekoittimella sosetta. Kaada jähmettyneen pannacotan päälle ja koristele halutessasi suklaalastuilla.
 
 
 
 
 

Kommentit

Suositut tekstit