Täytetyt paprikat






Täytetyt paprikat

 
3 paprikaa
400g jauhelihaa
1 paketti pekonia
2 sipulia
10-15 jalopeñoviipaletta
suolaa ja pippuria
200g tuorejuustoa esim. philadelphia
200g juustoraastetta


Pese paprikat ja siisti niistä sisältä siemenet pois. Voit halkaista paprikat tai sitten irrottaa varrellisen yläosan lakiksi, jos valitset lakkiversion, kannattaa kantaa hieman lyhentää sillä se mustuu hiiltyen helposti uunissa. Paloittele pekoni pieneksi silpuksi ja samoin sipulit ja jalopeñot. Paista pekoni ja sipuli pannulla rapeaksi ja ota sivuun. Paista jauheliha pannulla pekonin rasvassa. Yhdistä paistetut ainekset sekä jalopeñoviipaleet ja muut mausteet sekä philadelphia juusto massaksi. Täytä paprikat ja laita ne uunivuokaan. Ripottele päälle reilusti juustoraastetta. Paista uunissa 30-40 minuuttia 200 asteessa.
 
 


Kommentit

Suositut tekstit