Imaami pyörtyi!


Imam bayildi - Imaami pyörtyi!


2 munakoisoa
1 chilipalko
1 iso sipuli
4 valkosipulin kynttä
400g tomaattimurskaa
oliiviöljyä
suolaa
pippuria
persiljaa
kanelia
fetaa


Kaiverra munakoisojen sisus irti varovasti ja tee niistä ontoja veneitä. Ripottele kaavittuihin munakoisoveneisiin suolaa ja laita ne valumaan nestettä onttopuoli alaspäin paperille n. 15 minuutin ajaksi. Valmista täyte silppua munakoisojen sisus, sipuli, chilipalko ja valkosipulin kynnet leikkuu laudalla. Laita pannulle voita ja oliiviöljyä ja paista kasvissilppua keskilämmöllä siinä kunnes niistä irtoaa nestettä. Laita tomaattimurska pannulle. Lisää mausteet kastikkeeseen. Kiehuta seosta hetken aikaa pannulla ja anna nesteen haihtua.Käännä ja kuivaa munakoisoveneet. Laita munakoisoihin hieman oliiviöljyä ja laita ne aluksi tyhjinä uuniin 10 minuutin ajaksi 200 asteeseen, jotta ne hieman pehmeävät ja haihduttavat nestettä. Ota uunista ja täytä veneet kasvismössöllä. Jatka paistamista uunissa n. 20 minuuttia. Tarjoile fetajuuston ja persiljan kanssa.



 

Kommentit

Suositut tekstit