Täytetty possun ulkofile uunissa


Täytetty possun ulkofile uunissa


n. 1 kg porsaan ulkofile

Täyte:
1 tölkki Sauvon säilykkeen metsäsieniä
1/2 vihreä paprika
1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
100g parmesan juustoa raastettuna
1 rkl oliiviöljyä
1 rkl maille dijon sinappia
1 tl pippuriseosta
ripaus chilijauhetta


Ota liha lämpenemään huoneenlämpöön puolituntia ennen uuniin laittamista.

Valmista täyte. Pilko paprika, sipuli ja valkosipulin kynnet. Raasta parmesan juusto. Sekoita kaikki täytteen ainekset sekä mausteet tahnaksi kipossa.

 Poista fileestä mahdolliset kalvot. Leikkaa filee auki pitkittäissuunnassa tasaiseksi levyksi. Nuiji lihanuijalla tarvittaessa ohuemmaksi varovasti. Leivitä täyte tasaisesti levylle. Rullaa liha kääretorttumaisesti rullaksi. Kiinnitä rullan reunat joko cocktailtikuilla tai sido se paistilangalla, jotta se ei avaudu paistettaessa. Laita rulla uunivuokaan tai leivinpaperilla päällystetylle pellille.
 
Paista 150 asteessa n. 2 tuntia tai kunnes paistomittarin ilmoittama sisälämpötila on 70 - 75 astetta.  Ota uunista ja laita lepäämään vartiksi folion sisään ennen leikkaamista.

 

Kommentit

Suositut tekstit