Täytetty possun ulkofile uunissa
Täytetty possun ulkofile uunissa
n. 1 kg porsaan ulkofile
Täyte:
1 tölkki Sauvon säilykkeen metsäsieniä
1/2 vihreä paprika
1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
100g parmesan juustoa raastettuna
1 rkl oliiviöljyä
1 rkl maille dijon sinappia
1 tl pippuriseosta
ripaus chilijauhetta
Ota liha lämpenemään huoneenlämpöön puolituntia ennen uuniin
laittamista.
Valmista täyte. Pilko paprika, sipuli ja valkosipulin
kynnet. Raasta parmesan juusto. Sekoita kaikki täytteen ainekset sekä mausteet
tahnaksi kipossa.
Poista fileestä mahdolliset kalvot. Leikkaa filee auki
pitkittäissuunnassa tasaiseksi levyksi. Nuiji lihanuijalla tarvittaessa
ohuemmaksi varovasti. Leivitä täyte tasaisesti levylle. Rullaa liha
kääretorttumaisesti rullaksi. Kiinnitä rullan reunat joko cocktailtikuilla tai
sido se paistilangalla, jotta se ei avaudu paistettaessa. Laita rulla
uunivuokaan tai leivinpaperilla päällystetylle pellille.
Paista 150 asteessa n. 2 tuntia tai kunnes paistomittarin
ilmoittama sisälämpötila on 70 - 75 astetta.
Ota uunista ja laita lepäämään vartiksi folion sisään ennen
leikkaamista.
Kommentit
Lähetä kommentti