Stockmann herkun tuliaiset

 
Harmilllista, ettei Porissa ole Stockmann herkkua, totesimme Lätsän kanssa yhteen ääneen. Tässä osa ihanista tuliaisistamme Tampereen reissulta. Juustot tuli jo syötyä! Tampereen Stockmannilla on huikean laadukas ja kattava juustotiski, jossa myös hyvä valikoima raakamaitojuustoja. Nam!
 
70% Valor'in minttusuklaata, joka maistui ihan hyvälle, mutta ei mielestäni vetänyt vertoja kuitenkaan Maraboun 70% minttusuklaalle. 90% Lindtin Dark Supreme taas lunasti lupauksensa ja oli mainio löytö.
 
Keskellä pienessä lasipurkissa on Il Toscaninon kokonainen musta tryffeli vesi-suolaliukseen säilöttynä. Ostimme myös Eugenio Brezzin valmistamaa tryffeliöljyä eli tryffelillä maustettua oliiviöljyä. Mitähän ihanaa kokkailisimme näistä hellan kulmalla...
 
Biona Organicin luomu maapähkinävoita, joka on ihana lisä esimerkiksi rahkajälkiruoka-annoksissa. Jokainen voi annostella haluamansa määrän annokseen. Yleensä tilaamme luomu maapähkinävoita iHerbistä, joten tämä oli mukava löytö ilman viikkojen postipaketin odottelua USA:sta.
 
Mukaan tarttui myös La Tourangellen käsin puristettua manteliöljyä. Mantelin maku on selvä ja miellyttävä. Tätä olemme kokeilleet salaatin kyytipoikana.

Kommentit

Suositut tekstit